Fra 800 kr.

Paragliding i Værløse​

Prøv Paragliding
3 omtaler
5/5

Fra 800 kr.

Sjælland

Flyvestation, Værløse

Det er nemt og sikkert at booke en flyvetur i en paraglider i Værløse. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Prøv Paragliding
3 omtaler
5/5

Fra 800 kr.

Sjælland

Flyvestation, Værløse

Det er nemt og sikkert at booke en flyvetur i en paraglider i Værløse. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

3 omtaler
5/5

Paragliding i Værløse​

Paragliding

Det går højt for sig, når du skal prøve paragliding, hvis du kan løbe hurtigt nok! Men, hvis du løber hurtigt nok fastspændigt i en paraglider, så letter du! Normalt letter man 2-3 meter over jorden de første gange, man prøver paragliding. Det kan du også!

Paraglider

En paraglider er en oppustelig vinge der bæres af vinden. En paraglider skal ikke forveksles med en faldskærm, som er designet til at bremse det frie fald - tværtimod er paraglideren designet til at flyve langt og længe under de rette forhold ved at udnytte termik og opadgående vinde (skrænt). En paramotor derimod kan flyve indtil benzintanken er tom.

Airwave Paragliding School

Få en oplevelse for livet hos Airwave Paragliding School. Med kyndig vejledning fra certificerede paraglider instruktører, lærer du, hvordan man flyver en paraglider! Oplevelsen varer i ca. 4 timer og udstyr til flyvningen er inkluderet.

Bliv bidt af sporten

Se om du bliver bidt af sporten hos Airwave Paragliding School. Efterfølgende kan du videreuddanne dig til paragliding pilot, hvor du lærer at føre en paraglider og opleve på egen krop, hvor befriende det er at mærke vinden i ansigtet, mens fødderne er i luften!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris