Om DanmarksOplevelser

DanmarksOplevelser er ambitionen om, at samle de bedste oplevelser i Jylland, på Fyn og på Sjælland, på en platform, så det er nemt og overskueligt for dig, at finde en oplevelse til hverdagen, weekenden eller festen.

Oplevelsesportal

Hos DanmarksOplevelser stræber vi efter, at være en nem og overskuelig oplevelsesplatform, som giver et fyldestgørende indblik i, de aktiviteter og oplevelser Danmark har at byde på.

DanmarksOplevelser er gratis for dig, at bruge når du leder efter en oplevelse. Man kan dog som udbyder af oplevelser købe en plads på portalen – hvad enten det er en produktside eller fordi man sidder inde på en fantastisk guide, som man gerne vil have ud. DanmarksOplevelser indeholder betalingslinks, og dirigerer dig direkte ind på udbyderes hjemmeside. Hos partnere kan du booke oplevelsen direkte eller købe som den som et gavekort. 

DanmarksOplevelser kan indeholde stockphotos. Der er selvfølgelig forsøgt, at finde de mest sigende stock-billeder for oplevelserne.

En dag i WOW PARK Billund

Gode idéer

Hos Danmarks nye oplevelsesportal har vi store visioner for fremtiden. Vi vil rigtig gerne tilbyde alle vores besøgende et nemt, intuitivt og brugervenligt setup med fantastiske oplevelser i bagagen.

Har du en god idé? Vi lader os gerne inspirerer med gode idéer! Så hvis du har en íde eller en oplevelse, du gerne vil have på, på portalen, så kontakt os endelig!

Hele Danmarks oplevelsesportal
Vores motivation

Hvem er vi

Oplevelser i Danmark samlet ét sted

Google er et fantastisk sted, når det handler om at finde frem til det, man søger efter. Men, vi har alle prøvet, hvor søgeresultatet ikke gav megen mening – og hvad hvis man ikke helt ved, hvad man leder efter?

Idéen og motivationen for DanmarksOplevelser er udsprunget af, at der er ufattelig mange oplevelser derude. Og hvis man skal lede igennem 1.000 hjemmesider før, man finder det man søger efter, så når man at blive træt. Rigtig træt. Endnu værre, hvis man blot er på jagt efter inspiration.. 

Vi samler derfor inspirationen og oplevelserne på én samlet portal. Herigennem kan vi guide dig til det rette valg gennem spændende og fantastiske oplevelser og guides!

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris