Fra 650 kr.

Keramikkursus hos Græsdal

Keramikkursus hos Græsdal

Fra 650 kr.

Jylland

Tisetvej 71, Malling

Det er nemt og sikkert at booke et keramikkursus. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Keramikkursus hos Græsdal

Jylland

Tisetvej 71, Malling

Det er nemt og sikkert at booke et keramikkursus. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Keramikkursus hos Græsdal

Keramikkursus

Få ler mellem hænderne og under neglene med et kursus i keramik hos Græsdal. På dette keramikkursus har du mulighed for at lave dit helt eget kunstværk ved hjælp af pladeteknik. Værkstedet er udstyret med alt nødvendigt udstyr. Kast dig ud i dit eget kunstværk, som du selvfølgelig får med hjem!

Ny hobby

Over de senere par år har keramik vundet indpas som en populær del af indretningen. Keramik er elsket for sit taktile og alsidige udtryk. Kærligheden til håndværker et særligt kulmineret i kurser, hvor man lærer at dreje, forme, male og glaserer keramik. Et kursus i keramik er både for begyndere og øvede.

Græsdal

Måske skaber du en ny ynglingshobby med et keramikkursus? Du får 3 timers kursus med en erfaren keramiker, som vil guide og vejlede dig undervejs. Skab dit helt eget kunstværk, få det brændt og glaseret, hvorefter du kan afhente det hos Græsdal eller få tilsendt dine kreationer.

Håndværk

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med et nyt håndværk, eller måske gerne vil forbedre dine eksisterende færdigheder, så skal du deltage i et keramikkursus. Det er måske noget for dig. Prøv kræfter med leret hos Græsdal.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris