Indoor Skydiving

Indoor Skydiving er en intens, adrenalinsfyldt og fantastisk oplevelse! Med Indoor Skydiving får du følelsen af suset, det frie fald og oplevelsen af at flyve frit, ligesom ved faldskærmsudspring! 1 minuts flyvetid i vindtunnel svarer til at springe ud fra 4.000 meters højde!

Indoor Skydiving er en intens, adrenalinsfyldt og fantastisk oplevelse! Med Indoor Skydiving får du følelsen af suset, det frie fald og oplevelsen af at flyve frit, ligesom ved faldskærmsudspring! 1 minuts flyvetid i vindtunnel svarer til at springe ud fra 4.000 meters højde

Du vil få en vild oplevelse, når du prøver kræfter med Skydiving i en vindtunnel. Udlev drømmen om at flyve og føl, hvordan det er at svæve uden tyngdekraft.

Der findes kun ét sted i Danmark, hvor du kan prøve en tur i vindtunnel – og hos Copenhagen Air Experience er der nemlig gjort klar til, at du kan prøve det såkaldte ‘bodyflight’!

Det kan være svært bare at forklare, hvad Bodyflight i vindtunnel egentlig er, men det er noget, som absolut skal opleves! Oplev at være vægtløs hos Copenhagen Air Experience! Her bliver du sluppet fri, så du rigtigt kan svæve rundt!

Ophæv tyngdekræften, mærk adrenalinkicket fra 4.000 meters højde og få en fed, uforglemmelig oplevelse!

Du vil få en vild oplevelse, når du prøver kræfter med Indoor Skydiving. Udlev drømmen om at flyve og føl, hvordan det er at svæve uden tyngdekraft. Der findes kun ét sted i Danmark, hvor du kan prøve en tur i vindtunnel – og hos Copenhagen Air Experience er der nemlig gjort klar til, at du kan prøve det såkaldte ‘bodyflight’!

Det kan være svært bare at forklare, hvad Bodyflight i vindtunnel egentlig er, men det er noget, som absolut skal opleves! Oplev at være vægtløs hos Copenhagen Air Experience! Her bliver du sluppet fri, så du rigtigt kan svæve rundt! Ophæv tyngdekræften, mærk adrenalinkicket fra 4.000 meters højde og få en fed, uforglemmelig oplevelse!

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris