Fra 800 kr.

F-16 jagerpilot for en dag hos F-16 SIM

F-16 jagerpilot for en dag hos F-16 SIM

Fra 800 kr.

Jylland

Ny Lufthavnsvej 100, Nørresundby

Det er nemt og sikkert at booke F-16 jagerpilot for en dag hos F-16 SIM. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

F-16 jagerpilot for en dag hos F-16 SIM

Jylland

Ny Lufthavnsvej 100, Nørresundby

Det er nemt og sikkert at booke F-16 jagerpilot for en dag hos F-16 SIM. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

F-16 jagerpilot for en dag hos F-16 SIM

Jagerpilot for en dag

Oplev en enestående og autentisk flyoplevelse i vores F-16 simulator hos F-16 SIM EXPERIENCE. Fra det øjeblik du træder ind i cockpittet, er det din mission, og adrenalinen pumper, mens du styrer al motorkraften med styrepinden i hånden. Når du indtager pilotens sæde, vil du straks mærke den unikke atmosfære, der kun kan opleves i et så præcist genskabt cockpit. Snart forsvinder jorden under dig i en verden af hastighed og spænding!

F-16 simulator

Inde i simulatoren finder du et af verdens mest autentiske og komplette F-16 cockpits, hvor stort set alt fungerer som i en dansk F-16 Block 30 MLU. Simulatoren repræsenterer mere end 20 års kompromisløst arbejde og er et unikt resultat af dedikation til detaljer. Hvert eneste aspekt af cockpittet er omhyggeligt gengivet for at give dig en unik følelse af at sidde i et ægte F-16 cockpit. Fra knapper og håndtag til avancerede skærme er simulatoren designet til at levere en autentisk oplevelse, der nærmer sig virkeligheden

Personlig briefing

Inden du tager styringen, vil du modtage en personlig briefing fra en erfaren instruktør, der deler sin viden og sørger for, at du er klar til din flyvning. Guidet af instruktøren vil din mission omfatte alt fra takeoff og navigation til forskellige luftmanøvrer, præcisionbombning og muligvis endda nervepirrende luftkampe. Hele tiden er instruktøren ved din side, klar til at guide og hjælpe dig gennem hvert trin af din personlige mission.

F-16 sim ApS i Aalborg

F-16 SIM EXPERIENCE, beliggende i Aalborg lufthavn i Nørresundby, er skabt af passionerede luftfartsekspert og pilot, Henrik Andersen, i samarbejde med den erfarne simulatorbygger Kurt ”Kukki” Andersen. Med mere end 20 års erfaring i luftfart og teknik er teamet dedikeret til at levere en unik oplevelse, som du sent vil glemme. Er du klar til at løfte dig fra jorden og opleve luften under vingerne? Tag styringen og oplev en dybdegående forståelse for, hvordan det føles at manøvrere en F-16.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris