Faldskærmsudspring Sjælland

Er du sulten efter en oplevelse i luften? Kast dig ud i et faldskærmsspring med en professionel på ryggen. Mærk suset og det frie fald fra intet mindre end 4.000 meters højde. Find ind til nerverne af stål og spring ud i det. Faldskærmsspring er ikke for sarte sjæle.

Er du sulten efter en oplevelse i luften? Kast dig ud i et faldskærmsspring på Sjælland med en professionel på ryggen. Mærk suset og det frie fald fra intet mindre end 4.000 meters højde. Find ind til nerverne af stål og spring ud i det. Faldskærmsspring er ikke for sarte sjæle. 

Har du bopæl på Sjælland eller nær København og ønsker at prøve et faldskærmsudspring? Vil du have det ultimative sus i maven, med sikkerheden i højsædet?

Nu har du muligheden for at finde den helt perfekte oplevelse i form af et faldskærmsudspring eller tandemspring. Prøv et tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC.

Du får en helt fantastisk oplevelse fra ca. 4.000 meters højde og en fart på 200 km/t. Mærk suset og få den (nok) mest adrenalinsfyldte og spændende oplevelse for livet!

Et tandemspring sætter alt dit mod på prøve og giver dig dit livs største minde!

Har du bopæl på Sjælland eller nær København og ønsker at prøve et faldskærmsudspring? Vil du have det ultimative sus i maven, med sikkerheden i højsædet? Nu har du muligheden for at finde den helt perfekte oplevelse i form af et faldskærmsudspring eller tandemspring. Prøv et tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC.

Du får en helt fantastisk oplevelse fra ca. 4.000 meters højde og en fart på 200 km/t. Mærk suset og få den (nok) mest adrenalinsfyldte og spændende oplevelse for livet! Et tandemspring sætter alt dit mod på prøve og giver dig dit livs største minde!

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris