Akvarier i Jylland

Gå på oplevelse i naturens skatkammer og få et unikt indblik både over og under overfladen i Jyllands akvarier. Kom helt tæt på dyrene i blandt andet på Kattegatcentret. Kattegatcentret er et helt specielt sted i Jylland, hvor du kan møde mere end 250 forskellige dyrearter.

Gå på oplevelse i naturens skatkammer og få et unikt indblik både over og under overfladen i Jyllands akvarier. Kom helt tæt på dyrene i blandt andet på Kattegatcentret. Kattegatcentret er et helt specielt sted i Jylland, hvor du kan møde mere end 250 forskellige dyrearter. Se alle akvarier i Jylland her på siden – bliv inspireret om alverdens dyr og få en fantastisk oplevelse!

Du behøver slet ikke at rejse til regnskoven eller den afrikanske savanne for at se eksotiske og spændende dyr. Gå på oplevelse med iltflaske på ryggen, i det 1,5 millioner liter store Oceanarium i Kattegatcentret. Bliv bidt af havet! Lad dig omringe af hajer, når du dykker ned i den store haj-tank i Kattegatcentret. Kast dig ud på dybt vand og dyk med hajer. Kattegatcentret i Grenaa er en af Danmarks mest spændende og dynamiske attraktioner.

Besøg Kattegatcentret på næsen af Jylland og få en masse spændende oplevelser!

Du behøver slet ikke at rejse til regnskoven eller den afrikanske savanne for at se eksotiske og spændende dyr. Gå på oplevelse med iltflaske på ryggen, i det 1,5 millioner liter store Oceanarium i Kattegatcentret. Bliv bidt af havet! Lad dig omringe af hajer, når du dykker ned i den store haj-tank i Kattegatcentret. Kast dig ud på dybt vand og dyk med hajer. Kattegatcentret i Grenaa er en af Danmarks mest spændende og dynamiske attraktioner. Besøg Kattegatcentret på næsen af Jylland og få en masse spændende oplevelser!

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris