Fra 399 kr.

Waterballz - Gå på vandet

Waterballz

Fra 399 kr.

Jylland

Guldsmedgade 29, 8000 Aarhus C

Det er nemt og sikkert at booke en tur i Waterballz i Århus C. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Waterballz

Jylland

Guldsmedgade 29, 8000 Aarhus C

Det er nemt og sikkert at booke en tur i Waterballz i Århus C. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​​

* Siden indeholder reklamelinks.

Waterballz - Gå på vandet

Waterballz

En oplevelse med vand, hvor du er sikker på IKKE at blive våd! Udfordre din kæreste, ægtefælle en gode ven i disse sjove, gennemsigtige og vandtætte bolde. Få en god oplevelse med de sjove gennemsigtige bolde. Du kan både bruge dem til kaotiske fodboldspil eller til at gå på vandet - uanset hvad bliver det sjovt!

Din egen bubble

Gå på vandet, lav vilde tricks eller slap af i din egen bubble. Der er luft i boldene til 1 times aktivitet. Der er to bolde ad gangen ude på vandet, hvor det handler om at holde balancen i længst tid eller tage flest skidt - uden at skvatte rundt i bolden!

Funballz

Funballz er Danmarks største udbyder af Waterballz. Funballz samarbejder med skoler, idrætsforeninger, svømmehaller og forlystelsesorganisationer verden over. Hos Funballz er du virkelig garanteret en hylende sjov og underholdende oplevelse indeni de anerkendte og gennemsigtige Waterballz.

Polterabend

Waterballz er en fantastisk aktivitet til polterabends, diverse events og fødselsdage, hvor der skal dystes mod hinanden, men samtidigt være hylende morsomt! Tag udfordringen op, inviter vennerne til at prøve boldene og del morskaben.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris