Fra 999 kr.

Flyboard

Flyboard | Sport og spil

Fra 999 kr.

Danmark

Det er nemt og sikkert at booke en tur på flyboard. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Flyboard | Sport og spil

Danmark

Det er nemt og sikkert at booke en tur på flyboard. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Flyboard

Flyv på vandet

Få en spændende, vand(d)vittighed, innovativ unik oplevelse inden for en helt ny genre af ekstremsport! Flyboard kan læres af alle - uanset alder - så der er ingen grund til ikke at prøve det! Prøv, hvor du flyver 2-8 meter over vandet på et board, eller øv dig i at holde balancen på 2-3 meters højde tæt på vandoverfladen.

Dyk under vandet

Dyk under bølgerne som en delfin. Med Flyboard kan du boltre dig som en akrobat på og under vandet og virkelig mærke adrenalinen helt ud i fingerspidserne - og tåspidserne! Slip fantasien løs på vand!

Flyboard

Du er sikret en fuldbyrdet oplevelse, hvor du rigtig kan teste din grænser! Flyboardet spændes på en vandscooter, som generere kraften, så du kan flyve over vandet. Oplevelsen varer i ca. 50 minutter, hvoraf 20 minutter foregår på vandet. Prøv at hold balancen i luften - det er altså ikke så svært, som det ser ud til!

Gaveidé

Giv dig selv, din partner, ven eller veninde en oplevelse for livet! Oplevelsen er et kæmpe hit, når det handler om at give gaver - og modtageren vil med garanti blive glad for denne ekstremt sjove oplevelse på vand!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris