Fra 190 kr.

Besøg i Alpacapark

Besøg i Alpacapark
8 omtaler
5/5

Fra 190 kr.

Sjælland

Gyrstinge, Ringsted

Det er nemt og sikkert at booke et besøg i Alpacapark. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Besøg i Alpacapark
8 omtaler
5/5

Fra 190 kr.

Sjælland

Gyrstinge, Ringsted

Det er nemt og sikkert at booke et besøg i Alpacapark. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Besøg i Alpacapark

Oplev alpacaer

En magisk dag venter jer hos Alpacapark, hvor I får muligheden for to timers hyggeligt samvær med de elskelige alpacaer. Oplevelsen starter med en grundig introduktion til disse charmerende uldtotter, hvor det dedikerede personale vil dele fascinerende indsigt i alpacaernes liv og adfærd.

Oplev alpacaer

Gå på opdagelse i alpacaens verden, som åbner sig for jer, mens I vandrer rundt og observerer, hvordan de lever, hvad de spiser, og hvordan de interagerer med hinanden. Alpacaen, med sit rolige og nysgerrige væsen, vil sandsynligvis tage imod jer med nysgerrige blikke og måske endda komme tættere på for at hilse på.

Picnic i selskab med alpacaer

I vil have adgang til borde og stole, der står til fri afbenyttelse, så I kan slappe af og nyde hvert øjeblik i selskab med alpacaerne. Tag gerne jeres egne picnickurve med, og lad jer fordybe i en ægte picnic-oplevelse blandt disse blide væsner. Tag del i denne unikke oplevelse, hvor naturen møder charmen af alpacaerne.

Alpacapark på Sjælland

På Sjælland har Alpacapark gjort det muligt at komme helt tæt på de charmerende alpacaer. Bag Alpacapark står et passioneret team med en dyb kærlighed til disse sydamerikanske dyr. Denne kærlighed ønsker de at dele med andre gennem unikke oplevelser, hvor man kan komme helt tæt på alpacaerne.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris