Fra 299 kr.

Byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Fra 299 kr.

Sjælland

Maria's Kiosk, Holbergsgade 9, København

Det er nemt og sikkert at booke byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Sjælland

Maria's Kiosk, Holbergsgade 9, København

Det er nemt og sikkert at booke byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner

Byvandring ved Frederiksborg Slot

Velkommen til en unik oplevelse ved Frederiksborg Slot med en interaktiv guided byvandring, der tager jer tilbage til det 19. århundrede. Tag del i en ca. 3 timers audio tour, hvor I vil følge i fodsporene på Grevinde Louise Danner, en bemærkelsesværdig skikkelse i Danmarks historie.

Grevinde Danner og enevældige konger

Undervejs på jeres rejse vil I blive fordybet i fortællinger om enevældige konger, revolutionære bevægelser i Europa og Grevinde Danners utrolige liv. StoryHunt-appen vil være jeres virtuelle guide og låse op for fascinerende historier omkring jer, skabt af erfarne journalister, skuespillere og lydspecialister.

Smørrebrød på Café Havehuset

Efter den spændende historiske rejse ved Frederiksborg Slot kan I slappe af på Café Havehuset og nyde en lækker frokost med to valgfrie smørrebrød. Forkæl jer selv med valgfri drikkevarer som vin, øl eller sodavand. Afslut måltidet med dagens kage som en sød finale.

StoryHunt

StoryHunt stræber efter at levere kvalitetsoplevelser, der fordyber jer i historien og skaber en følelse af nærvær. I modsætning til traditionelle guidede ture kan I tage afsted, når det passer jer, og udforske Frederiksborg Slot i jeres eget tempo. Lad StoryHunt åbne døren til fortiden og tage jer med på en tidsrejse.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris