Fra 120 kr.

Aarhus Culture Walk

Aarhus Culture Walk

Fra 120 kr.

Jylland

Banegårdspladsen, Aarhus C

Det er nemt og sikkert at booke en guidet tur med Aarhus Culture Walk. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Aarhus Culture Walk

Jylland

Banegårdspladsen, Aarhus C

Det er nemt og sikkert at booke en guidet tur med Aarhus Culture Walk. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Aarhus Culture Walk

Guidet tur i Aarhus

Aarhus har en langvarig historie, som kan spores tilbage til vikingernes Aros. Hvis du tager Aarhus Culture Walk, vil du blive taget med rundt til nogle af byens vigtigste historiske steder, og du vil med sikkerhed lære noget nyt om Jyllands hovedstad.

Top attraktioner​

Oplevelsen inkluderer spændende historier og fakta om Aarhus' historie. Hør om Mejlgade, en fascinerende gade, der snor sig igennem Aarhus' latinerkvarter. Gaden er en af de ældste i Aarhus og har en mangfoldighed af mindeværdige historier. Bliv inspireret af Vor Frue kirke. Kirken er en byens to middelalderkirker og er bygget på stedet for Århus første domkirke. Oplev de mage attraktioner som Aarhus byder på med Aarhus Culture Walk.

Aarhus' historier

Guiderne har alle en baggrund inden for kultur, historie eller oplevelsesøkonomi, og de er passionerede om at formidle Aarhus' imponerende historier. Som resultat vil I opleve en unik og mindeværdig tur, når I deltager på en af gåturene igennem byen.

Aarhus Culture Walk

Siden 2015 har Aarhus Culture Walk budt gæster fra både ind- og udland, skoleklasser og større grupper velkommen til en tur rundt i Smilets By. Turee er ikke kun for de mest hardcore kulturelskere, men snarere en mulighed for en lærerig oplevelse for hele familien. Rutere er tilpasset, så alle aldre kan deltage, og guiderne sørger for at inkludere historier, der også er interessante for de yngste.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris