Fra 950 kr.

Tempelmassage hos Ni'mat

Tempelmassage hos Ni'mat

Fra 950 kr.

Sjælland

Vendersgade 27, København K

Det er nemt og sikkert at booke tempelmassage hos Ni'mat. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Tempelmassage hos Ni'mat

Sjælland

Vendersgade 27, København K

Det er nemt og sikkert at booke tempelmassage hos Ni'mat. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Tempelmassage hos Ni'mat​

Forkælelse af sjæl og fødder

Hos Ni'mat i København kan du nyde tempelmassage. Behandlingen starter med en ½ times forkælelse af sjæl og fødder. Du får et dejligt fodbad, fodpeeling, fodmaske og fodmassage – imens du nyder et glas bobler, frisk frugt og finder roen. Derefter følger 50 minutters kropsmassage.

Sænk hastigheden

Med tempelmassage hos Ni'mat får du muligheden for at sænke hastigheden, trække vejret dybt og lade dig forkæle – det fortjener både din krop og sjæl. Det dygtige personale er klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse. Du får ligeledes muligheden for at tilkøbe et af Ni'mats seks ritualer i forbindelse med din oplevelse.

Københavns største og ældste spa

Ni’mat Massage og Spa er Københavns største og ældste spa med mere end 20 års erfaring. Personalet er professionelt og står klar til at give dig den bedste behandling. Ni’mat Spa har gennem tiderne modtaget flere priser for Byens Bedste Spa og deres virkningsfulde behandlinger.

Perfekt gaveidé..

Du har altid mulighed for at købe et wellness- eller massage-gavekort til tempelmassage hos Ni'mat. Et wellness-gavekort til Ni’mat Spa giver både glæde og nærvær, og det er en oplagt gaveidé til enhver slags fest og fejring. Giv et gavekort til en veninde, ven eller bare til en du synes, trænger til forkælelse.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris